Здравейте колеги имам един кофти проблем.Купих си кабел за мойто ГТВ което е 1996 г. и е със двигател 2.0 ТС. 162.01 двигател!Имам леки самнения че ми е заминал дебитомера ,вързах колата с програмата прочетох стойностите ,но в тази програма няма инфо какви трябва да бъдат при здрав дебитомер!Та въпроса ми е следния дали някой от вас може да ме светне по вапроса и дали има некъв начин да се намери некъв списък на допустимите граници на датчиците за да разбера ко работи кат хората?Благодаря предварително!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Fiat ECU Scan въпрос?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от rado_alfagtv Покажи съобщениеЗдравейте колеги имам един кофти проблем.Купих си кабел за мойто ГТВ което е 1996 г. и е със двигател 2.0 ТС. 162.01 двигател!Имам леки самнения че ми е заминал дебитомера ,вързах колата с програмата прочетох стойностите ,но в тази програма няма инфо какви трябва да бъдат при здрав дебитомер!Та въпроса ми е следния дали някой от вас може да ме светне по вапроса и дали има некъв начин да се намери некъв списък на допустимите граници на датчиците за да разбера ко работи кат хората?Благодаря предварително!
това става ли?AlfaRomeo 156 2.0TS
AlfaRomeo 156 1.8TS
-
Първоначално публикувано от rado_alfagtv Покажи съобщениеблагодаря за таблицата но колегата е прав номера по BOSCH е 0 280 217 111 така че кофти пак греда.
Никаде нищо за тоя дебитомер ще си посегна вече от нерви.
А датчика и на двата сигурно е един и същи.
Comment
-
Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщениеТи не трябва ли да си с 019 дебитомер? Какъв е тоя 111 ?
А датчика и на двата сигурно е един и същи.
Comment
-
Първоначално публикувано от rado_alfagtv Покажи съобщениеколега мойта е с BOSCH Motronic M2.10.3 a дебитомера гледам че от 95 до 97 е ********* 111
Comment
Comment